Bekijk hier de Online versie
Nieuwsbrief Utrecht Omarmt

In deze nieuwsbrief lees je meer over de volgende netwerkbijeenkomst, het nieuwe uitvoeringsplan eenzaamheid, de Vitality Experience en de Week tegen Eenzaamheid. 

img
Netwerkbijeenkomst Utrecht Omarmt Eenzaamheid

Op dinsdagavond 23 mei is de volgende netwerkbijeenkomst van Utrecht Omarmt. U Centraal, Ladyfit en Dock zullen vertellen hoe zij bijdragen aan het verminderen van eenzaamheid en wethouder Linda Voortman licht de eenzaamheidsaanpak in Utrecht voor de komende jaren toe. Daarnaast kan je deelnemen aan een themasessie over jongvolwassenen, vriendschappen & relaties, lhbti+ personen, ondernemers met contactberoepen betrekken of ouderen. Graag uiterlijk 15 mei aanmelden.

Lees verder
img
Nieuw uitvoeringsplan eenzaamheid Utrecht

Utrecht heeft een nieuw plan om eenzaamheid in 2023 tot en met 2026 aan te pakken. Met dit plan wil de gemeente samen met de partners van Utrecht Omarmt aan het eind van 2026 onder het gemiddeld, landelijk percentage inwoners die zich eenzaam voelen zitten. De resultaten worden regelmatig gemeten en waar nodig wordt het plan aangepast voor maximaal effect.

Lees verder
img
Ouderen starten zomer sociaal & vitaal!

Op 17 juni is het Utrechtse vitaliteitsfestival voor 50+ers; de Vitality Experience! Een inspirerende, actieve en gezellige dag bij de Botanische Tuinen.

Lees verder
img
Week van de Eenzaamheid 2023

In dit overzicht zijn alle activiteiten die netwerkpartners organiseren tijdens de Week van de Eenzaamheid gebundeld. Tijdens de Week van de Eenzaamheid van 28 september t/m 4 oktober wordt er door het hele land aandacht gevraagd voor het thema eenzaamheid. In de Week van de Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal.

Lees verder
Agenda Utrecht Omarmt:

In het netwerk Utrecht Omarmt werken bewonersinitiatieven en organisaties uit verschillende sectoren samen om de eenzaamheid onder Utrechters te verminderen.

www.utrechtomarmt.nl| LinkedIn Utrecht Omarmt

Nieuwsbrief niet langer ontvangen? afmelden
Heeft iemand de nieuwsbrief naar je doorgestuurd? Inschrijven nieuwsbrief Utrecht Omarmt