Over Utrecht Omarmt

Welkom! De website van het netwerk Utrecht Omarmt is momenteel in ontwikkeling en zal begin 2022 af zijn.

Het netwerk Utrecht Omarmt

40% van de Utrechters voelt zich eenzaam, hiervan voelt 10% zich ernstig eenzaam. Sinds 2019 werken bedrijven, bewonersinitiatieven, de gemeente, cultuur-, sport-, zorg- en welzijnsorganisaties vanuit het netwerk Utrecht Omarmt samen om de eenzaamheid onder Utrechters te verminderen. We geloven dat samenwerking tussen verschillende sectoren nodig is voor een duurzame aanpak tegen eenzaamheid. Het netwerk Utrecht Omarmt deelt kennis en ervaring over eenzaamheid, bespreekt wat nodig is en welke acties - samen of alleen – effectief zijn en het beste passen.

Wil je je aansluiten bij dit netwerk? 

  • Je kunt namens je organisatie de Ik-doe-mee-verklaring ondertekenen via dit formulier. Ook als je deze verklaring al hebt ondertekend tijdens de netwerkbijeenkomst vragen we je om het formulier in te vullen. We hebben dan het logo van jullie organisatie nog nodig, zodat we die kunnen vermelden op de nieuwe website van Utrecht Omarmt. 
  • Aanmelden voor de nieuwsbrief van Utrecht Omarmt kan via deze link
  • Via de LinkedIn groep Utrecht Omarmt kun je in contact komen met andere professionals die bezig zijn met het thema eenzaamheid in Utrecht en kun je nieuws vanuit je eigen organisatie delen.
  • Op de website van de gemeente Utrecht kun je meer informatie vinden over de Utrechtse aanpak eenzaamheid en het netwerk Utrecht Omarmt. 

Vragen?

Heb je vragen over het netwerk, zoek je een samenwerking of heb je ideeën voor Utrecht Omarmt? Neem dan contact op met Ester Vlaming, Netwerkcoördinator Eenzaamheid, via ester.vlaming@nizu.nl of 06-20271786.