header achtergrond Header visual
Week van de eenzaamheid

Aanmelden activiteit Week van de Eenzaamheid 2024

Meld hieronder de activiteit aan die je organiseert tijdens de Week van de Eenzaamheid van 26 september t/m 2 oktober 2024. Alle activiteiten die plaatsvinden in deze week worden gebundeld op de website van Utrecht Omarmt en in september verspreid in het netwerk.

Vul het formulier uiterlijk 11 september in, zodat je activiteit vermeld staat als het overzicht van de activiteiten wordt verspreid. 

Je hoeft alleen de velden in te vullen die relevant zijn voor jouw activiteit. Als je meerdere activiteiten wilt aanmelden dan kan je het formulier nog een keer invullen.

Voor activiteiten gericht op bewoners raden we aan om de term eenzaamheid niet te gebruiken. ‘Kom erbij’ is daarom de positieve oproep die je kunt gebruiken voor je activiteit(en).

Bij vragen kun je contact opnemen met Ester Vlaming (Netwerkcoördinator) via ester.vlaming@nizu.nl

Meer over de Week van de Eenzaamheid

In dit nieuwsbericht lees je meer over de Week van de Eenzaamheid, hoe je gratis aankledingsmaterialen kunt bestellen voor je activiteit en vind je de link naar de communicatietoolkit. 


Activiteit doorgeven voor overzicht Week van de Eenzaamheid 2024

Je hoeft alleen de velden in te vullen die van toepassing zijn voor jou. 

Je e-mail zal niet op de website van Utrecht Omarmt komen te staan, tenzij je je gegevens achterlaat in het veld 'naam & gegevens contactpersoon'
Let op: maximaal 2 zinnen / 150 tekens! Handig als je ook de naam van je organisatie er in kan vermelden. Deze titel en beschrijving van je activiteit komt op de website van Utrecht Omarmt.
Als de activiteit plaatsvindt op meerdere data, kan je dit vermelden in de opmerkingen. Als je verschillende activiteiten organiseert dan kun je het formulier vaker invullen.
Deze contactgegevens komen op de website te staan.
Indien beschikbaar
Sleep je bestand hier naartoe, of klik om te uploaden

 

  Lees verder: 

25 september 2024
Netwerkconferentie Landelijke opening Week tegen Eenzaamheid
Kennis en inspiratie voor wie in beleid of praktijk met het thema eenzaamheid te maken heeft. We ontmoeten elkaar, praten bij over actuele ontwikkelingen en horen bijzondere praktijkverhalen over hoe iedereen zich inzet om eenzaamheid in Nederland te verminderen. Samen starten we de Week tegen Eenzaamheid! Woensdag 25 september, NBC Nieuwegein. Bekijk het programma en schrijf je in:
Lees verder
12 juni 2024
Doe je mee aan de Week tegen Eenzaamheid?
Van 26 september t/m 2 oktober is het Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid. In veel plaatsen zijn speciale activiteiten waaronder in Utrecht. Lees meer over hoe je mee kunt doen, je initiatief kunt doorgeven voor het activiteitenoverzicht en het Kom erbij-pakket kunt bestellen.
Lees verder

Partners Utrecht Omarmt

Toon alle {{totalItems}} partners
www.utrechtomarmt.nl | LinkedIn Utrecht Omarmt | Privacy